Româncă din Italia moartă singură în casă. Cu puțin timp înainte a cerut ajutor unei prietene

O femeie română în vârstă de 50 de ani a murit miercuri, 30 decembrie, la Olbia (Sardinia), în urma unui infarct suferit în timp ce se afla singură acasă. Conaționala noastră s-a simțit rău și a telefonat unei prietene care, la rândul ei, a sunat la serviciul de ambulanță. Femeia a decedat însă la scurt timp, scrie Gallura Oggi.

Femeia locuia pe via Leonardo da Vinci din localitatea menționată. Ieri dimineață, în jurul orei 9:00 a început să se simtă rău și în scurt timp a înțeles că situația era una gravă. A sunat o prietenă și i-a spus că nu se simte prea bine, iar aceasta din urmă a anunțat imediat personalul sanitar de la 118.

Ajunși la adresa indicată, operatorii sanitari au chemat pompierii deoarece femeia română nu a mai reușit să le deschidă ușa. Pompierii au fost nevoiți să spargă o fereastră pentru a putea intra în interiorul apartamentului situat la etajul al doilea al clădirii. În interior, au găsit-o pe conaționala noastră în agonie, trăindu-și ultimele clipe de viață. La scurt timp după sosirea echipei medicale ea a decedat.

La fața locului s-au prezentat și carabinierii pentru verificările de rigoare și pentru a reconstitui ultimele momente din viața româncei noastre.