O româncă din Italia a născut în ambulanța care o ducea la spital. Bebelușul a fost moșit de echipajul de pe salvare

O tânără mămică de naționalitate română, în vârstă de 23 de ani, domiciliată în Montereale (Abruzzo), a născut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 6 februarie, în ambulanța care o transporta spre spital. Bebelușul, o fetiță pe nume Gabriela, a fost moșit de echipajul sanitar de pe salvare.

O poveste cu final fericit, un miracol al vieții care a venit pe lume sub ochii echipajului format din asistentul medical, ajutorul său și șoferul ambulanței.

Sâmbătă noapte, în jurul orei 2:10, mămica a început să aibă dureri. Gabriela era nerăbdătoare să iasă la lumină și să-și cunoască părinții, relatează publicația L’Aquila Blog.

Soțul a sunat imediat la 118, care a trimis o salvare la Montereale. Viitorul tătic nu a mai avut răbdare să aștepte sosirea ambulanței, ci a urcat-o în mașină pe soția sa și a pornit spre spital. S-au întâlnit cu ambulanța pe drum și a avut loc transferul.

Dar în timp ce vehiculul circula pe autostrada dintre Barete și Pizzoli, înainte ca mama să ajungă la spital fetița a decis că trebuie să se nască. Astfel, ambulanța s-a transformat practic într-o sală de nașteri și personalul prezent în autovehicul a asistat la venirea pe lume a Gabrielei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din fericire, totul a decurs bine și imediat după naștere fetița și mama au fost întâmpinate la spital de o echipă de obstetricieni și pediatri.

Distribuie acest articol