Româncă din Italia șantajată de amantul italian că-i spune soțului din România despre relația lor

Un bărbat italian, cu inițialele numelui A.N., în vârstă de 39 de ani și care locuiește în localitatea Campofranco din provincia Caltanissetta, în Sicilia, a fost anchetat de autoritățile locale după ce a șantajat, timp de mai bine de un an, o româncă cu care a avut o relație sentimentală.

Potrivit publicației locale Agrigento Notizie, conaționala noastră era măritată la acea vreme și soțul ei se afla în România, dar ea a început o relație cu inculpatul, relație pe care la un moment dat a decis să o termine.

Italianul nu a putut accepta încheierea relației însă, motiv pentru care a început să o șantajeze pe femeia de naționalitate română, amenințând-o că-i va spune soțului acesteia despre aventura ei extraconjugală.

Astfel, au constatat anchetatorii, din luna noiembrie a anului 2017 și până în luna august 2018, a constrâns-o pe femeie să întrețină relații intime cu el, reținând-o cu forța chiar.

Chiar și în perioada următoare, după august 2018, bărbatul italian a continuat să o amenințe și să o șantajeze pe româncă, spunându-i că va publica fotografii indecente cu ea pe rețelele de socializare prin care va demonstra că i-a fost infidelă soțului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai mult, inculpatul i-a trimis astfel de fotografii chiar și fiicei româncei noastre, povestindu-i totul despre aventura mamei sale cu el. Totodată, un prieten de-ai victimei a primit amenințări cu moartea de la bărbatul italian, în mod indirect, prin intermediul telefonului.

Toate acestea pe lângă zeci de apeluri telefonice către româncă, la orice oră din zi și din noapte, care aveau la bază mereu gelozia italianului.

Denunțat la forțele de ordine într-un final, a fost deschisă o anchetă, iar la finalizarea acesteia, procurorul care a condus investigațiile a cerut judecătorului pentru audiențe preliminarii, Micaela Raimondo, să-l trimită în judecată pe italian pentru faptele sale.

Avocatul Claudio Testa, în schimb, care-l apără pe A.N., a cerut un test psihiatric pentru clientul său, iar medicul Cristina Camilleri a constatat că bărbatul italian are, într-adevăr, probleme psihice parțiale.

- Continuarea după publicitate -

Judecătoarea Raimondo a fixat următoarea ședință de judecată pentru data de 17 septembrie 2022.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20