O româncă din Italia a salvat viața fratelui aflat în România sunând la 112. Oamenii legii s-au dat peste cap pentru a-l găsi

Un apel la 112, în România, dar care sosea tocmai din Italia, a dus la salvarea vieții unui bărbat de 37 de ani din localitatea Beclean, județul Bistrița-Năsăud, care își exprimase intenția de a-și lua adio de la viață.

Cea care a făcut apelul, în cursul zilei de duminică, 16 mai 2021, a fost chiar sora bărbatului, care se află în Italia și de la care fratele ei tocmai își luase rămas bun pentru totdeauna.

Potrivit publicației locale Bistriteanul.ro, apelul a fost preluat de agentul șef adjunct de Poliție, Pop H. G. din Beclean, de la Compartimentul Proximitate, și plutonierul major Mureșan M., de la Jandarmi.

Românca din Italia le-a indicat forțelor de ordine diferite locații pe care fratele ei le frecventa și în care ar fi putut să-și pună în practică dramaticul gest.

Între timp, polițistul și jandarmul îl sunau fără încetare la telefon pe bărbatul de 37 de ani, cu speranța că le va răspunde și vor reuși să intre în contact cu el.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-un final, cetățeanul din Beclean a răspuns apelurilor, iar cei doi bărbați în uniformă i-au solicitat să se întâlnească cu ei, propunere care, din fericire, a fost acceptată.

Odată aflați față-n față cu fratele româncei din Italia, polițistul și jandarmul au stat de vorbă cu el ca de la om la om și au reușit să-l convingă să renunțe la gândurile sale negre.

Bărbatul și oamenii legii au rămas în contact după întâmplarea de duminică, aceștia din urmă devenind astfel un punct de sprijin pentru cetățeanul de 37 de ani.

Distribuie acest articol