Româncă din Italia șantajată de fostul iubit cu publicarea unor video intime cu ei doi. Bărbatul a fost arestat

Exasperată de numeroase amenințări cu publicarea pe rețelele de socializare a unor înregistrări video intime, primite de la fostul iubit, o româncă din Italia s-a prezentat la carabinieri și l-a denunțat.

În urma plângerii depuse, carabinierii au organizat un flagrant și bărbatul a fost pus sub arest la domiciliu, riscând acum să stea la închisoare între 1 și 5 ani, precum și să primească o amendă între 1 000 și 4 000 de euro, conform art. 629 din Codul Penal italian.

Potrivit presei locale, este vorba despre un bărbat român, în vârstă de 38 de ani și rezident în localitatea Raffadali din provincia Agrigento, în Sicilia.

Acuzatul a avut o relație anul trecut cu o conațională în vârstă de 43 de ani, iar în timpul rapoartelor intime dintre cei doi a înregistrat cu telefonul scenele intime.

După ce s-au despărțit, însă, bărbatul a început să o șantajeze pe femeie, amenințând-o că va publica înregistrările video pe rețelele de socializare, dacă nu-i va plăti diferite sume de bani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Românca de 43 de ani nu a cedat șantajului și a depus o plângere la carabinierii din localitatea menționată mai sus pentru a-l denunța pe fostul iubit.

Militarii au organizat astfel un flagrant și, în cursul serii de luni, 5 iulie 2021, femeia i-a plătit conaționalului de 38 de ani suma de 70 de euro pentru a nu publica filmările, totul petrecându-se în locuința bărbatului.

Imediat după aceea, însă, au dat buzna carabinierii și l-au surprins pe individ în timp ce băga în buzunar banii de la fosta iubită, punându-l apoi sub arest la domiciliu.

Conform celor relatate de Agrigento Notizie, nu este singurul caz de acest gen din acea localitate.

La începutul lunii iunie, un alt bărbat, de origine tunisiană și în vârstă de 36 de ani, a fost arestat pentru că șantaja o localnică de 70 de ani cu publicarea unor video intime dintre cei doi.

Distribuie acest articol