O româncă din Italia și-a încercat norocul furând lozuri din barul unde lucra și a „câștigat” un arest la domiciliu

O femeie română în vârstă de 52 de ani care lucra la curățenie într-un bar din localitatea italiană Capalbio, provincia Grosseto din Toscana, a fost pusă sub arest la domiciliu după ce a fost prinsă în flagrant de carabinieri furând lozuri răzuibile din barul unde lucra.

Potrivit publicației Il Giunco, furtul a avut loc sâmbătă într-un bar din Capalbio, unde femeia lucrează la curățenie. Prin natura muncii pe care o depunea în acel local, aceasta avea acces la toate încăperile din bar, inclusiv la cele în care erau ținute lozurile de răzuit.

Tentația de a câștiga un ban în plus, dar fără prea mult efort, probabil a împins-o pe românca de 52 de ani să sustragă mai multe lozuri din bar și să încerce să le ducă acasă. Un carabinier în afara serviciului, însă, care se afla în preajmă și a văzut-o în timp ce încerca să ascundă lozurile, i-a alertat imediat pe colegii săi aflați în tură la acea oră.

Femeia română a fost oprită, iar asupra ei au fost găsite lozurile furate, care se ridicau la o valoarea totală de 450 de euro. Acestea au fost restituite proprietarului barului, în timp ce infractoarea a fost pusă sub arest la domiciliu pentru fapta ei.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20