O româncă din Italia și-a îndeplinit visul, are propria afacere prin care promovează sănătatea fizică și mentală

Inițiativa antreprenorială a românilor rezidenți în Italia este în creștere. Sunt înregistrate peste 24.000 de corporații și parteneriate înființate de cetățeni români (12.763 de corporații cu 17.136 de acționari români și 11.392 de parteneriate) și 47.871 de întreprinderi individuale, formate din cetățeni români în Italia.

Printre românii care au avut curajul de a-și deschide propria afacere în Italia se numără și Elisabeta Varga, care și-a deschis la Fratta, o fracțiune a comunei Cortona, din Toscana, un Centru de masaj Diabasi.

Elisabeta Varga, născută la Satu Mare, are 50 de ani și locuiește în Fratta, unde este căsătorită cu Alvaro Fabrizi, relatează publicația L’Etruria. A sosit în Italia în anul 2004, iar în 2019 a reușit să-și împlinească visul: cel de a-și deschide propriul salon de masaj, după ce a urmat cursurile profesionale Diabasi, cu mare pasiune, optimism, voință și competență profesională.

Masajul – beneficii pentru trup, minte și suflet

„Masajele de wellness Diabasi sunt folosite pentru a readuce o persoană în forma fizică maximă, pentru a tonifia mușchii și promovează sănătatea printr-o bună circulație a sângelui. Fac parte din oferta noastră masajul suedez, care este bun pentru ameliorarea stresului și masajul antic roman, care ameliorează artroza și este o alternativă la saună”, a specificat Elisabeta Varga pentru sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Elisabeta Varga și Centrul de masaj Diabasi din Fratta (Toscana). Sursa foto: L’Etruria

„Un masaj interesant, mai ales pentru vârstnici, dar și pentru lucrătorii sau persoanele care petrec mult timp în poziția șezut, este cel practicat pe scaunul ergonomic, unde clientul poate sta îmbrăcat și este masat la umeri, pe brațe sau pe spinare fără a se dezbrăca. La sfârșitul tratamentului va avea beneficii sigure de eliberare a tensiunii și a stresului.

În plus, prin reflexoterapie plantară masajul nostru servește la îmbunătățirea sănătății nervului sciatic și a funcționalității organelor vitale.”, a mai adăugat antreprenoarea româncă.

În această perioadă de sfârșit de an, dar și pe tot parcursul lunii ianuarie, Elisabeta a lansat oferte speciale și pachete de masaj cu prețuri foarte bune „pentru a veni în ajutorul clienților noștri care se confruntă cu scumpirile din ultima perioadă și cu scumpirea energiei electrice.”

Oricine este interesat o poate contacta pe Elisabeta Varga  sunând la 345 82 88 175, trimițând un mesaj Whatsapp la același număr sau scriind un e-mail la adresa: elisabetav00@gmail.com.