O româncă din Italia și-a înjunghiat concubinul în urma unor certuri. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 49 de ani și rezidentă în capitala Italiei, și-a înjunghiat concubinul de mai multe ori, acesta din urmă ajungând la spital în stare gravă.

Potrivit cotidianului digital Roma Today, carabinierii de la unitatea Roma Casal Palocco au primit o solicitare de ajutor în jurul orei 13:00 de duminică, 17 aprilie 2022, intervenind astfel într-o locuință situată în cartierul Infernetto din Roma.

Odată ajunși la fața locului, militarii au găsit un bărbat român, în vârstă de 50 de ani, într-o baltă de sânge, acesta declarând că a fost înjunghiat de concubina sa.

Conaționalul nostru a fost transportat cu cod roșu de urgență la spitalul Grassi din Ostia, unde medicii au constatat că acesta a fost înjunghiat de mai multe ori atât în zona capului, cât și în zona corpului. Din fericire, bărbatul român nu se află în pericol de moarte, mai precizează sursa citată.

- Continuarea articolului după publicitate -

Din primele investigații ale carabinierilor reiese că cei doi au avut niște discuții aprinse în cursul dimineții de ieri, iar femeia și-a pierdut răbdarea, influențată fiind și de câteva pahare de alcool consumate înainte, decizând astfel să pună mâna pe un cuțit de bucătărie cu care l-a înjunghiat apoi pe concubin.

Românca a fost denunțată de carabinieri pentru vătămare corporală agravată și riscă acum să stea până la doi ani în închisoare.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos