O româncă din Italia și-a înjunghiat concubinul în urma unor certuri. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 49 de ani și rezidentă în capitala Italiei, și-a înjunghiat concubinul de mai multe ori, acesta din urmă ajungând la spital în stare gravă.

Potrivit cotidianului digital Roma Today, carabinierii de la unitatea Roma Casal Palocco au primit o solicitare de ajutor în jurul orei 13:00 de duminică, 17 aprilie 2022, intervenind astfel într-o locuință situată în cartierul Infernetto din Roma.

Odată ajunși la fața locului, militarii au găsit un bărbat român, în vârstă de 50 de ani, într-o baltă de sânge, acesta declarând că a fost înjunghiat de concubina sa.

Conaționalul nostru a fost transportat cu cod roșu de urgență la spitalul Grassi din Ostia, unde medicii au constatat că acesta a fost înjunghiat de mai multe ori atât în zona capului, cât și în zona corpului. Din fericire, bărbatul român nu se află în pericol de moarte, mai precizează sursa citată.

Din primele investigații ale carabinierilor reiese că cei doi au avut niște discuții aprinse în cursul dimineții de ieri, iar femeia și-a pierdut răbdarea, influențată fiind și de câteva pahare de alcool consumate înainte, decizând astfel să pună mâna pe un cuțit de bucătărie cu care l-a înjunghiat apoi pe concubin.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Românca a fost denunțată de carabinieri pentru vătămare corporală agravată și riscă acum să stea până la doi ani în închisoare.

@rotalianul