Româncă din Italia, terorizată de soț. „Te omor dacă intri în casă, foc îți dau!”

Un bărbat român în vârstă de 55 de ani a fost arestat la Maletto, în provincia Catania, după o serie de abuzuri împotriva fostei sale soții și a fiicei lor minore.

„Te omor dacă intri în casă și apoi mă duc la închisoare. Nu-mi pasă de nimic, foc îți dau!”, așa o amenința bărbatul pe femeia de care se despărțise cu ceva timp în urmă, relatează Fanpage.

Potrivit acuzațiilor, agresorul era adesea sub influența alcoolului și și-a maltratat de multe ori atât fosta soție, o femeie de 43 de ani, cât și pe fiica lor minoră. Violențele, denunțate de femeie, ar fi continuat și după sfârșitul relației.

După ce s-au despărțit, fostul soț a cerut să rămână în aceeași casă în care locuise cu partenera și fiica.

După o perioadă, însă, el a cerut ca ele două să părăsească locuința, motiv pentru care ar fi strigat la fosta parteneră: „Dacă intri în casă, te omor și apoi mă duc la închisoare. Nu-mi pasă de nimic, foc îți dau!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a reușit în cele din urmă să-l facă să plece din locuință, dar bărbatul s-ar fi întors acasă într-o zi și ar fi încercat să dărâme ușa de la intrare cu umărul. Când a bănuit că femeia a chemat carabinierii, fostul soț a rupt-o la fugă.

În trecut, de-a lungul relației lor, au avut loc mai multe incidente de violență din partea bărbatului. La un moment dat, acesta ar fi pus mâinile pe gâtul femeii, în timp ce fiica lor plângea îngrozită.

În cele din urmă, a revenit cu amenințările când a observat că fosta lui soție era însoțită de un alt bărbat. El i-ar fi amenințat pe amândoi spunând:

„Vă sparg capetele la amândoi, vin să vă caut acasă și vă omor”, apoi ar fi încercat să-l atace pe noul prieten al femeii cu un ciob de sticlă spartă.

Românul a fost arestat și transferat la închisoarea din Catania.

Distribuie acest articol