O româncă din Italia a vrut să fugă cu banii bătrânului pe care îl îngrijea. Va fi judecată pentru furt calificat

Angajată ca îngrijitoare cu normă întreagă de un bătrân italian din localitatea Frosinone o femeie de origine română, în vârstă de 40 de ani, a vrut să fugă zilele trecute cu banii angajatorului.

Conform publicației TG24, s-a întâmplat cu ceva timp în urmă, într-o locație de la periferia orașului Frosinone (situat în regiunea Lazio, la 75 km de Roma).

Un bătrân de peste 80 de ani a fost victima furtului comis de îngrijitoarea româncă. Având în vedere condițiile precare de sănătate, bătrânul avea nevoie de cineva care să aibă grijă de el în mod constant. Femeia de 40 de ani fusese angajată „la fix”, cu normă întreagă.

Bătrânul a avut atât de multă încredere în ea, încât femeia a știut exact unde acesta își păstra economiile, bani pe care îi ținea în casă, câteva mii de euro, pentru a face față unor situații de urgență ce puteau apărea oricând.

Profitând de încrederea bătrânului, îngrijitoarea i-a spus acestuia că pleacă la cumpărături. În schimb, ea a furat toți banii bătrânului și intenționa să fugă în România. Din fericire, femeia a fost prinsă și acuzată pentru infracțiunea de furt calificat. Prima audiere va fi în luna aprilie a anului viitor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI