Românca dispărută în Italia de 6 luni este căutată de-a lungul unui râu, în apropierea unei cariere de piatră

De la primele ore ale acestei dimineți de sâmbătă, 1 octombrie, carabinierii și pompierii și-au concentrat căutările în zona râului Esino din Castelbellino, în apropiere de fosta carieră de piatră Mancini, în căutarea Andreei Rabciuc, românca de 27 de ani care a dispărut la Montecarotto, în provincia Ancona, de peste 6 luni.

Căutările au început abia s-a luminat de ziuă, când anchetatorii s-au îndreptat spre ferma din via Montecarottese, unde Andreea a fost văzută ultima dată înainte de a dispărea în neant, informează Ancona Today.

Apoi, câteva ore mai târziu, militarii și pompierii s-au mutat în zona parcului fluvial al râului Esino, în apropierea podului din via Madonna del Piano, în Castelbellino. În apropiere se află o carieră de piatră.

Andreea a fost văzută ultima dată pe 12 martie, la 7 dimineața. A plecat în grabă de la o petrecere, care a avut loc într-o rulotă, în Montecarotto, o zonă rurală din provincia Ancona, Italia. Tânăra s-ar fi certat toată noaptea cu logodnicul italian, apoi i-a trimis un mesaj audio fostului iubit.

Cei prezenţi la petrecere au povestit că logodnicul i-a luat fetei telefonul, iar tânăra a plecat fără să spună unde se duce. Din acea dimineață, de Andreea nu mai știe nimeni nimic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Iubitul ei, Simone Gresti, în vârstă de 42 de ani, este unicul suspect în acest caz, fiind cercetat pentru răpire.

Vom reveni cu detalii.