Româncă dispărută în Italia. Are numai 18 ani și este căutată de mama sa

Izabela Florentina Gheorghiu, în vârstă de 18 ani este dată dispărută în Italia de familia sa din România. Tânăra este originară din Afumați, județul Dolj și rudele nu mai știu nimic de ea din data de 18 martie 2022.

Mama Izabelei a depus o plângere la Poliția Română privind dispariția fiicei sale, informează publicația Craiova Forum. Izabela ar fi plecat la muncă în Italia, dar de vineri, 18 martie, nu a mai dat niciun semn de viață.

Tânăra are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 85 de kg, părul negru, ochi căprui, fără semne particulare.

Izabela Florentina Gheorghiu, în vârstă de 18 ani, dispărută în Italia

„Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Tot în aceste zile a fost făcut anunțul privind dispariția unei alte românce, Luminița Carmen Barbu, în vârstă de 52 de ani, care lucrează în Italia ca badantă de mulți ani. Din luna ianuarie fiul său din România nu mai știe nimic de mama sa. Articolul aici: Româncă dispărută în Italia. Lucrează ca badantă și de trei luni nu se mai știe nimic de ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI