Româncă eroină în Italia, și-a salvat angajatorul de la un atac cu cuțitul

O femeie româncă, angajată ca dansatoare într-un club de noapte din localitatea italiană Marotta, provincia Pesaro e Urbino din Marche, a devenit eroină după ce a reușit să prevină un atac cu cuțitul asupra angajatorului său.

Incidentul a avut loc în clubul de noapte Bella Bimba, informează publicația Il Resto del Carlino, iar atacatorul, un tânăr de 20 de ani din Fano, a fost judecat pentru tentativă de vătămare corporală și amenințări agravate, fiind condamnat la 2 luni de închisoare.

Conform sursei citate, episodul s-a petrecut cu câteva luni în urmă, într-o seară, când tânărul de 20 de ani a mers să petreacă în clubul de noapte.

El a băut alături de dansatoarea româncă și a dorit să continue să consume băuturi alcoolice toată noapte, dar patronul localului, văzând că clientul se afla deja în stare avansată de ebrietate, a refuzat să-i mai servească băuturi.

Furios din cauza refuzului primit, tânărul a scos un cuțit din casca pe care o avea la braț și l-a amenințat pe patron.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În acel moment, femeia româncă a intervenit rapid și curajos, aruncându-se asupra clientului și blocându-i încheietura mâinii, evitând astfel o posibilă tragedie.

Atacatorul a fost denunțat la carabinieri și a ajuns în fața instanței de judecată, fiind apărat de avocatul Alessandro Rocco.

Procurorul a cerut inițial o pedeapsă de un an de închisoare, dar tânărul a primit o condamnare de doar 2 luni, cu executare, mai precizează ziarul italian.