O româncă a falsificat testul de paternitate pentru a convinge un italian că au un copil împreună. Condamnată la închisoare

O româncă a falsificat un test de paternitate pentru a-l convinge pe concubinul său italian că au un copil împreună, după ce acesta făcuse deja un test pe cont propriu și i-a arătat că nu este fiul său.

Conaționala noastră a recunoscut în cele din urmă că a falsificat documentul și a fost trimisă în judecată, iar în cursul zilei de vineri, 7 octombrie 2022, aceasta a fost condamnată la închisoare.

Din cele relatate de ziarul italian La Nazione, reiese că povestea celor doi a început în anul 2013, când s-au cunoscut într-un local din provincia Lucca, în Toscana, și au descoperit că amândoi erau pasionați de dans.

Femeia, care lucra ca sezonieră în Italia, între timp s-a întors în România, unde avea doi copii cu un alt bărbat, dar între ea și italianul originar din Pietrasanta (provincia Lucca de asemenea) s-a declanșat deja o frumoasă poveste de dragoste.

În cele din urmă, cei doi au ajuns să trăiască în concubinaj, mai scrie sursa citată, iar în luna ianuarie 2017 a venit pe lume și un copil.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Totul a fost minunat o perioadă, dar pe măsură ce copilul creștea, italianul observa că acesta – cu ochi albaștri și păr blond – avea trăsături tot mai diferite de ale sale, care este brunet cu ochii negri.

„Eu am o bunică de culoare, deci în familia mea nu avem blonzi”, a spus bărbatul într-un reportaj TV făcut de emisiunea Le Iene.

În plus, femeia română era tot mai distantă față de concubinul ei, ceea ce l-a împins pe bărbat în cele din urmă să facă un test de paternitate, pentru a confirma că este tatăl copilului.

Dubiile s-au adeverit, din nefericire, iar testul a arătat că micuțul nu este fiul lui, motiv pentru care a confruntat-o pe româncă și i-a cerut să facă un test de paternitate, fără să-i spună că el făcuse deja unul.

Testul ADN făcut de conaționala noastră însă a dat rezultat pozitiv, confirmând că băiatul este fiul italianului din Pietrasanta, spre surprinderea acestuia din urmă.

Bărbatul nu s-a dat bătut însă și a dus testul făcut de concubina sa la un genetician, care i-a spus că rezultatul testului a fost manipulat cu siguranță de un medic profesionist.

Încolțită de evaluarea specialistului și de testul ADN făcut inițial de bărbat, românca a recunoscut în cele din urmă că băiatul era fructul unei aventuri de o noapte și că a plătit 150 de euro unui medic pentru a falsifica rezultatul.

Femeia a fost denunțată apoi pentru înșelăciune și trimisă în judecată, iar în cursul zilei de ieri a fost condamnată de judecătoarea Felicia Barbieri de la Tribunalul din Lucca la un an de închisoare.

Între timp, italianul s-a dus și a făcut-o de rușine pe româncă la binecunoscutele emisiuni de televiziune din Italia, „Le Iene” (video în articolul de mai jos) și „Fatti vostri”, povestind prin ce a trecut cu această femeie.