Româncă găsită moartă în Italia. Cadavrul se afla în locuința sa

O femeie în vârstă de 55 de ani și de naționalitate română a fost găsită moartă într-o locuință din centrul istoric al localității Frosinone, provincia cu același nume din regiunea italiană Lazio.

IMG_9220
Locuința în care a fost găsit cadavrul femeii. Sursă: frosinonenews.eu

Tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 10 iunie 2024, în locuința sa de pe via Baisi, situată în partea de sus a orașului.

Echipele de salvare au intervenit rapid, dar conaționala noastră nu a mai putut fi salvată, informează frosinonenews.eu.

Moartea sa a ridicat numeroase semne de întrebare, iar carabinierii, sub coordonarea procurorului Vittorio Misiti, investighează în prezent cazul.

Locuința a fost sigilată și plasată sub sechestru pentru a facilita investigațiile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
IMG_9219
Locuința a fost pusă sub sechestru. Sursă: Frosinonenews.eu.

Primele verificări nu au indicat răni evidente pe corpul victimei, cum ar fi urme de împușcături, tăieturi sau semne de strangulare.

Cu toate acestea, circumstanțele în care a fost descoperit cadavrul sugerează posibilitatea implicării unei alte persoane în deces.

În acest moment, autoritățile nu exclud nicio ipoteză și au dispus efectuarea unei autopsii pentru a descoperi cauza decesului.

Femeia locuia împreună cu partenerul ei, un bărbat italian în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Se pare că acesta a fost cel care a dat alarma. Carabinierii îl audiază pentru a aduna informații care ar putea elucida ce s-a întâmplat în acea noapte în apartamentul de pe via Baisi.

Ancheta este în plină desfășurare, iar autoritățile încearcă să facă lumină asupra acestui caz misterios.