Româncă găsită moartă în Italia într-un atelier de tâmplărie. Primele concluzii ale anchetatorilor

Un cetățean român în vârstă de 45 de ani, rezident în localitatea italiană Ardea de lângă Roma, a sunat la 112 în seara zilei de 12 martie 2024, după ce a a găsit o colegă, de aceeași naționalitate, fără suflare.

Victima, o femeie de 44 de ani care era rezidentă oficial în Latina, a fost găsită într-o locuință improvizată aferentă unui depozit folosit ca atelier de tâmplărie în Aprilia.

Bărbatul care a găsit-o fără viață este un coleg de-al femeii, relatează presa locală.

Serviciile medicale au răspuns imediat solicitării, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața conaționalei noastre.

La fața locului au intervenit imediat și carabinierii, care au deschis o anchetă, iar examinarea efectuată de medicul legist asupra cadavrului, a exclus prezența unor semne de violență pe corpul femeii românce.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul neînsuflețit a fost transportat apoi la morga spitalului din Latina pentru a i se efectua necropsia, conform dispozițiilor date de Autoritatea Judiciară.

În acest moment, cauzele decesului nu sunt cunoscute, iar autoritățile desfășoară investigații amănunțite pentru a le determina.