Româncă împușcată în plină stradă de fostul iubit. Bărbatul s-a sinucis imediat după crimă

Doi cetățeni români au fost găsiți împușcați pe o stradă din centrul orașului american Miami, în seara zilei de 31 august 2022, relatează postul de televiziune NBC.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o crimă-sinucidere, iar din primele informații reiese că victimele sunt un bărbat de 48 de ani, Gheorghe Cristian Coclea și o femeie în vârstă de 49 de ani, cu numele Szerika Dumuta.

Conform celor relatate de polițiștii americani, cei doi locuiau de fapt în statul Pennsylvania și au avut o relație care a durat circa doi ani.

Szerika a decis să se despartă de Cristian însă, dar el nu accepta încheierea relației. Femeia a fugit astfel, împreună cu fiul ei de 14 ani, la Miami, unde locuia fiica ei, în vârstă de 27 de ani, în speranța că va scăpa de insistențele fostului partener.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cu toate acestea, Gheorghe Cristian Coclea a urmărit-o pe femeie până la Miami și a insistat în continuare să se întoarcă la el, dar Szerika nici nu voia să audă.

Plin de frustrare, spun martorii, bărbatul a scos pistolul și a împușcat-o pe fosta sa iubită, apoi a întors pistolul spre el însuși și s-a sinucis. Amândoi au fost declarați morți la fața locului.

Potrivit profilului LinkedIn al bărbatului român, acesta lucra pentru Piedmont Airlines, o companie aeriană din Philadelphia, în Pennsylvania.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA