Româncă împușcată în plină stradă de fostul iubit. Bărbatul s-a sinucis imediat după crimă

Doi cetățeni români au fost găsiți împușcați pe o stradă din centrul orașului american Miami, în seara zilei de 31 august 2022, relatează postul de televiziune NBC.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o crimă-sinucidere, iar din primele informații reiese că victimele sunt un bărbat de 48 de ani, Gheorghe Cristian Coclea și o femeie în vârstă de 49 de ani, cu numele Szerika Dumuta.

Conform celor relatate de polițiștii americani, cei doi locuiau de fapt în statul Pennsylvania și au avut o relație care a durat circa doi ani.

Szerika a decis să se despartă de Cristian însă, dar el nu accepta încheierea relației. Femeia a fugit astfel, împreună cu fiul ei de 14 ani, la Miami, unde locuia fiica ei, în vârstă de 27 de ani, în speranța că va scăpa de insistențele fostului partener.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, Gheorghe Cristian Coclea a urmărit-o pe femeie până la Miami și a insistat în continuare să se întoarcă la el, dar Szerika nici nu voia să audă.

Plin de frustrare, spun martorii, bărbatul a scos pistolul și a împușcat-o pe fosta sa iubită, apoi a întors pistolul spre el însuși și s-a sinucis. Amândoi au fost declarați morți la fața locului.

Potrivit profilului LinkedIn al bărbatului român, acesta lucra pentru Piedmont Airlines, o companie aeriană din Philadelphia, în Pennsylvania.