Româncă în Italia, dusă cu poliția la aeroport și trimisă în România. A terorizat un primar

O tânără de 29 de ani din România, cu un istoric bogat de infracțiuni comise în provincia Padova, inclusiv declanșarea un incendiu și hărțuirea unui primar, a fost expulzată din Italia vineri, 1 martie, de Poliția de Stat din Padova, din motive de periculozitate socială.

Pe lângă o serie lungă de infracțiuni, românca l-a terorizat pe primarul Marco Schiesaro din Cadoneghe, din motive banale.

Femeia l-a amenințat cu moartea de mai multe ori și a scris pe pereții primăriei mesaje de amenințare la adresa lui.

Printre faptele recente se numără incendierea coșurilor de gunoi din holul bibliotecii din Cadoneghe.

Românca are interdicție de a mai intra în Italia pentru o perioadă de 5 ani, menționează Il Mattino

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ea a fost escortată la Aeroportul Marco Polo din Veneția și îmbarcată pe un zbor către București, sub supravegherea polițiștilor din Padova.

Această acțiune vine în urma unei serii de infracțiuni și comportamente antisociale, inclusiv furturi, tentativă de extorcare, amenințări, invadarea proprietăților, conducere sub influența alcoolului și incendierea mobilierului urban și a unor obiecte în spații publice, care au culminat cu incidente recente de vandalism și rezistență față de forțele de ordine.

Încă din 2014, femeia fusese cercetată pentru furt agravat

În anii următori, problemele ei cu legea s-au multiplicat, incluzând posesia de substanțe interzise, amenințări, distrugeri și alte infracțiuni ce au dus la multiple intervenții ale autorităților.

În 2020, după ce a fost eliberată din închisoare, a fost din nou cercetată pentru furt agravat, iar în 2022 pentru amenințări, hărțuire și distrugere într-un local public. La începutul anului 2023, a fost avertizată oficial cu privire la periculozitatea sa.

Recent, a fost implicată în mai multe incidente, inclusiv deteriorarea mobilierului unui bar și incendierea cutiilor poștale ale familiei sale, precum și provocarea de daune semnificative într-o bibliotecă prin incendierea unui coș de gunoi, afectând sistemul electric al clădirii.

În cele din urmă, a fost arestată după ce a incendiat un coș de gunoi într-un supermarket și a opus rezistență în fața ofițerilor de poliție.

Distribuie acest articol