O româncă a incendiat în Italia mașina fostului iubit după ce bărbatul s-a întors la fosta soție

Furioasă pentru că fostul iubit s-a întors la fosta soție, o româncă de 37 de ani, rezidentă în localitatea italiană Montoro (provincia Avellino din Campania), a decis să se răzbune pe bărbat, decizând să-i incendieze autoturismul, informează ziarul Il Mattino.

Episodul s-a petrecut în jurul orei 02:00 din noaptea de 1 spre 2 septembrie 2022, când o mașină parcată pe via Panoramica din localitatea menționată mai sus a fost văzută în flăcări.

Persoanele care locuiesc în zonă au alertat imediat pompierii, iar aceția au intervenit în scurt timp și au stins flăcările. Din păcate însă, din mașină nu a mai rămas decât caroseria, restul fiind carbonizat complet.

La fața locului au intervenit ulterior și carabinierii din localitatea Solfora care, după ce au constatat că este vorba despre un incendiu provocat intenționat, au început să caute persoana responsabilă.

Nu le-a trebuit mult să afle că incendiul a fost provocat de fosta iubită a proprietarului mașinii, o româncă de 37 de ani și cu inițialele numelui G.T.A., care încă se afla la locul incendiului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia ar fi stropit mașina cu benzină, apoi a folosit o brichetă pentru a incendia-o, brichetă care se afla încă asupra sa, au constatat anchetatorii în urma unei percheziții.

Motivul pentru care conaționala noastră a recurs la acest gest extrem este acela că femeia era furioasă pe fostul iubit, cu inițialele G.G și în vârstă de 40 de ani., pentru că s-a întors la fosta sa soție, T.K., după ce a încheiat relația cu femeia română.

G.T.A a fost pusă sub arest și eliberată ulterior, la cererea avocatului Raffaele Tecce, care a reprezentat-o în fața judecătorului, dar nu înainte de a primi un ordin de restricție de a se mai apropia de fostul iubit.