Românca înjunghiată de fostul iubit italian, mesajul carabinierului care a salvat-o

Onoranze Funebri Alina

Starea femeii românce în vârstă de 38 de ani, înjunghiată în inimă luni, 22 aprilie, de fostul iubit italian, s-a îmbunătățit, spun medicii citați de presa italiană. Echipa de cardiochirurgie a spitalului San Giovanni di Dio e Ruggi D’Aragona din Salerno a efectuat o operație de urgență la ventriculul drept al victimei, blocând astfel hemoragia cauzată de perforarea acestuia. Emilia David a fost salvată de un carabinier care a scris mai târziu pe pagina sa de Facebook: „Am făcut tot ce-am putut ca să te salvez, sper să supraviețuiești.”

După o relație extraconjugală care durase 5 ani, femeia s-a hotărât să-și părăsească partenerul italian, dar bărbatul se pare că nu acceptase decizia sa. Când a văzut-o în compania altui bărbat, agresorul și-a pierdut cumpătul, a luat un cuțit mare, de vânătoare și a înjunghiat-o în zona inimii.

- Continuarea articolului după publicitate -

Păreau să fie puține speranțe când femeia a ajuns la spital cu o puternică hemoragie, situația ei era una deosebit de gravă. O lungă operație chirurgicală i-a salvat viața, dar ajutorul dat de un carabinier italian a fost fundamental. Militarul se afla în ziua sa liberă, când a asistat la scena în care Giuseppe Ingenito, 63 de ani, a înjunghiat-o pe Emilia David. Fără să stea pe gânduri, s-a aruncat asupra agresorului și l-a imobilizat, salvând-o astfel pe femeie de la alte lovituri care ar fi putut agrava și mai mult situația.

„Eram acolo, din întâmplare, când ticălosul acela te-a înjunghiat, jur că nu m-am gândit câtuși de puțin la mine când ți-am sărit în ajutor, voiam doar să te scot din mâinile lui cât mai repede” – a scris carabinierul pe pagina sa de Facebook sub influența emoțiilor și adresându-se femeii românce rănite. „Împreună cu un alt domn l-am blocat pe cel care te-a rănit și l-am predat polițiștilor. Poate că ți-am salvat viața cu gestul meu, poate că nu… Timp de 13 minute cât am așteptat ambulanța, am încercat să îți tamponez rănile și să-ți opresc hemoragia. Sper din toată inima ca tu să supraviețuiești.”

Giuseppe Ingenito este asistent medical chiar la spitalul unde românca este internată acum. El a fost arestat și acuzat de tentativă de crimă cu premeditare. Carabinierii au confiscat hainele lui Ingenito, telefonul său mobil și pe cel al victimei.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!