Românca înjunghiată de fostul iubit italian, mesajul carabinierului care a salvat-o

Starea femeii românce în vârstă de 38 de ani, înjunghiată în inimă luni, 22 aprilie, de fostul iubit italian, s-a îmbunătățit, spun medicii citați de presa italiană. Echipa de cardiochirurgie a spitalului San Giovanni di Dio e Ruggi D’Aragona din Salerno a efectuat o operație de urgență la ventriculul drept al victimei, blocând astfel hemoragia cauzată de perforarea acestuia. Emilia David a fost salvată de un carabinier care a scris mai târziu pe pagina sa de Facebook: „Am făcut tot ce-am putut ca să te salvez, sper să supraviețuiești.”

După o relație extraconjugală care durase 5 ani, femeia s-a hotărât să-și părăsească partenerul italian, dar bărbatul se pare că nu acceptase decizia sa. Când a văzut-o în compania altui bărbat, agresorul și-a pierdut cumpătul, a luat un cuțit mare, de vânătoare și a înjunghiat-o în zona inimii.

Păreau să fie puține speranțe când femeia a ajuns la spital cu o puternică hemoragie, situația ei era una deosebit de gravă. O lungă operație chirurgicală i-a salvat viața, dar ajutorul dat de un carabinier italian a fost fundamental. Militarul se afla în ziua sa liberă, când a asistat la scena în care Giuseppe Ingenito, 63 de ani, a înjunghiat-o pe Emilia David. Fără să stea pe gânduri, s-a aruncat asupra agresorului și l-a imobilizat, salvând-o astfel pe femeie de la alte lovituri care ar fi putut agrava și mai mult situația.

„Eram acolo, din întâmplare, când ticălosul acela te-a înjunghiat, jur că nu m-am gândit câtuși de puțin la mine când ți-am sărit în ajutor, voiam doar să te scot din mâinile lui cât mai repede” – a scris carabinierul pe pagina sa de Facebook sub influența emoțiilor și adresându-se femeii românce rănite. „Împreună cu un alt domn l-am blocat pe cel care te-a rănit și l-am predat polițiștilor. Poate că ți-am salvat viața cu gestul meu, poate că nu… Timp de 13 minute cât am așteptat ambulanța, am încercat să îți tamponez rănile și să-ți opresc hemoragia. Sper din toată inima ca tu să supraviețuiești.”

Giuseppe Ingenito este asistent medical chiar la spitalul unde românca este internată acum. El a fost arestat și acuzat de tentativă de crimă cu premeditare. Carabinierii au confiscat hainele lui Ingenito, telefonul său mobil și pe cel al victimei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol