O româncă își caută cu disperare fratele: „Mi-au spus că ai fost adoptat în Italia, nici nu știu dacă mai ai același nume”

O femeie română pe nume Iosefina Covaci Franiov, a făcut recent un anunț pe Facebook în care își exprimă dorința de a-și găsi și cunoaște fratele mai mare, adoptat în străinătate pe când era copil și care acum ar fi în vârstă de 28 de ani: „Mi-au spus că ești înfiat în Italia și nu îmi pot da detalii despre tine. Dacă vezi această postare, te rog din suflet să îmi scrii aici. Am atâtea să îți spun”, a scris Iosefina în textul său.

Tânărul pe care îl caută este născut la data de 2 mai 1993, la Maternitatea Odobescu din Timișoara și la naștere se numea Ciceac Mihai Andrei. Mama se numește Ciceac Florina Emilia, din Cehu Silvaniei, județul Sălaj.

Din motive de ordin familial bebelușul a fost lăsat la spital, de unde a fost preluat de cei de la Protecția Copilului și găzduit la Centrul de plasament Lugoj. De acolo băiatul ar fi fost înfiat în Italia, dar mai multe detalii despre el nu se cunosc.

Redăm mai jos textul integral publicat de sora mai mică a băiatului adoptat:

„Dragul meu frate, îți scriu aici cu speranța că oamenii vor distribui povestea mea și va ajunge la tine. Te-ai născut în 02.05.1993 la Maternitatea Odobescu Timișoara. Nu știu dacă mai ai același nume, Ciceac Mihai Andrei. Ai fost lăsat la spital datorită problemelor familiale, apoi preluat de protecția copilului și mai apoi adoptat. Te-am căutat și în 2018 la Centrul de plasament Lugoj dar mi s-a spus că ești înfiat in Italia și nu îmi pot da detalii despre tine. Eu sunt sora ta mai mică și mai avem împreună încă 6 frați. Mama noastră se numește Ciceac Florina Emilia, este născută în Cehu Silvaniei. Dacă vezi această postare, te rog din suflet să îmi scrii aici. Am atâtea să îți spun! Vă rog să distribuiți povestea mea, poate reușesc să îmi găsesc fratele.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI