Româncă jefuită și bătută în Italia de doi infractori. I-au dat cu spray paralizant în ochi

O tânără de naționalitate română, în vârstă de 26 de ani, a fost bătută și jefuită în seara zilei de miercuri, 1 iunie 2022, în capitala Italiei.

Din cele relatate pe site-ul televiziunii locale Canale Dieci, reiese că totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00 pe viale Palmiro Togliatti din Roma. Femeia mergea pe strada menționată mai sus când, la un moment dat, o mașină a oprit lângă ea și doi bărbați au coborât din autovehicul.

Cei doi indivizi au început apoi să o lovească pe româncă cu pumnii și picioarele, pentru a jefui-o, și i-au dat cu spray paralizant în ochi. Tânăra noastră conațională a încercat să se opună, dar spray-ul paralizant a orbit-o complet pe moment și nu a reușit nici măcar să vadă fețele agresorilor.

Un trecător a văzut-o apoi pe femeia de 26 de ani în dificultate și a sunat imediat la 112 pentru a solicita ajutor, iar la locul agresiunii au intervenit atât polițiștii, cât și o ambulanță, care a transportat-o apoi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Din cele declarate de victimă polițiștilor reiese că agresorii vorbeau în italiană și le-a furnizat și câteva detalii reținute despre mașina cu care aceștia circulau.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Anchetatorii cred că acesta nu este un caz izolat și că este vorba de o bandă de infractori responsabilă de mai multe jafuri petrecute în ultimul timp pe străzile din aceeași zonă.

@rotalianul