Românca măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din Italia: „Soțul meu vine des în România, îi place”

Românca Romina Gingașu, în vârstă de 31 de ani, căsătorită cu Piero Ferrari, co-proprietarul celebrului brand auto Ferrari și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată la 6,3 miliarde de euro, face valuri prin stilul său de viață neconvențional și investițiile sale pe piața imobiliară românească.

Cuplul, care locuiește în Italia, a dezvoltat o legătură specială cu România, țara de origine a Rominei. Deși pot accesa orice tip de vehicul de lux, preferă să exploreze Bucureștiul cu o mașină Dacia, demonstrând o abordare modestă și deconectată de faima brandului Ferrari.

Romina Gingașu a spus despre soțul său italian:

Îi place în România. Este diferit față de Italia, România are un lifestyle frumos și ne place să venim pentru câteva zile. Ne deconectăm un pic de lumea Ferrari. Și chiar de curând ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București cu ea și i-a plăcut”, a spus soția lui Piero Ferrari”, a transmis ea potrivit Digi FM.

YXNoPWI0MjU5NjRhNjA4OGRkMWJlOTdjYmFiN2Y3M2IwNzJk.thumb
Romina Gingașu și Piero Ferrari

Investițiile tinerei în România sunt atent selecționate, orientându-se către sectorul imobiliar din 2016.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost prima mea alegere să investesc aici, având o datorie morală față de țara mea”, a declarat ea într-un interviu pentru Forbes. Recent, a investit două milioane de euro pentru 20% din ansamblul rezidențial Sapphire Herăstrău, achiziționând un penthouse impresionant de 480 metri pătrați.

Într-o relatare personală despre relația sa cu Piero Ferrari, Romina a dezvăluit că l-a întâlnit pe omul de afaceri în Monte Carlo, în timp ce lucra la „Bombardier”, vânzând avioane private.

Ea a subliniat diferența de vârstă de 47 de ani dintre ei, explicând că personalitatea sa puternică, modelată de educația militară (a absolvit Academia Tehnică Militară), a influențat alegerea partenerului de viață.

Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ‘decolat’.

Era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii”, a menționat Gingașu.

Despre stilul de viață al cuplului, românca subliniază simplitatea și normalitatea, menționând chiar că la un eveniment important a purtat o rochie de la H&M.

Noi suntem o familie cât se poate de normală”, a adăugat ea, evidențiind importanța mesajului transmis prin vestimentație și comportament.