O româncă mințită că va lucra ca badantă în Italia a fost violată și obligată să se prostitueze

O tânără româncă a trăit coșmarul vieții sale după ce a fost victima unui bărbat care a mințit-o că va lucra ca badantă în Italia, dar odată ajunsă în peninsulă femeia a fost violată, torturată și obligată să se prostitueze.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat și dus la închisoarea din Trieste, informează Il Gazzettino.

Românca provenea dintr-o familie cu posibilități economice reduse și s-a bucurat când bărbatul i-a promis că-i va găsi în Italia un loc de muncă unde să lucreze ca îngrijitoare.

În schimb, realitatea a fost una complet diferită. Femeia a fost forțată să se prostitueze pe străzile din Lecco, localitate din regiunea Lombardia.

Când nu producea mulți bani, era bătută și abuzată. În plus, bătăile au fost urmate și de torturi, săvârșite cu un fund de pahar incandescent cu care bărbatul i-a provocat arsuri pe spate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânăra a reușit în cele din urmă să fugă și s-a prezentat la carabinieri unde a povestit ororile la care a fost supusă. Bărbatul a reușit inițial să fugă, dar a fost găsit de carabinieri în apropierea orașului Trieste.

El a fost condamnat la un an și opt zile de închisoare pentru exploatarea prostituției, răpire și violență sexuală agravată.