Româncă moartă în Italia după o grea suferință. „O mamă iubitoare și grijulie”

O româncă în vârstă de 40 de ani a murit sâmbătă, 7 mai, la Pistoia, în Toscana, după ce s-a luptat mult timp cu o boală deosebit de gravă. Daniela Iuliana Mihalcea lasă în urma sa un băiețel de numai șapte anișori. „O mamă iubitoare și grijulie”, a spus despre ea soțul Lorenzo.

Daniela Iuliana Mihalcea, cunoscută de toți drept „Giulia”, a murit sâmbătă dimineață la spitalul San Jacopo din Pistoia, după ce a luptat mult timp împotriva unei boli grave, relatează La Nazione.

S-a născut pe 14 mai 1982 la Galați. De câțiva ani lucra ca traducător/interpret pentru Parchetul și Tribunalul din Pistoia.

Lasă în urma sa pe soțul Lorenzo și pe Alessandro, fiul lor, în vârstă de 7 ani.

„Ai fost o parteneră de viață perfectă – a transmis soțul său – o mamă iubitoare și grijulie. Trecerea ta în neființă a lăsat o durere atât de mare încât e aproape imposibil să merg mai departe. Dar așa cum m-ai învățat, în viață trebuie să lupți și eu voi lupta pentru tine și pentru micuțul nostru, Ale, care are atâta nevoie încă de mama lui. Mă consolează gândul că acolo unde ești acum nu vei fi niciodată singură pentru că mama Tiziana va continua să aibă grijă de tine ca întotdeauna. Mereu ai tăi, Lorenzo și Alessandro”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din România au ajuns în Italia, pentru a-și lua rămas bun de la fiica lor, părinții Iordana și Ion, precum și mătușa Mihaela. Funeraliile vor avea loc marți, 10 mai, la ora 15.30, în biserica Santa Maria Assunta din Santomato, unde a locuit. Condoleanțe familiei și din partea redacției noastre.