Româncă moartă în Italia după mai multe zile de suferință: „Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând!”

Onoranze Funebri Alina

O româncă lovită de o mașină în timp ce traversa strada a murit la Villafranca di Verona după ce s-a zbătut mai multe zile între viață și moarte pe patul spitalului. Adela Sularea, avea 43 de ani, în urma ei rămân îndurerați soțul și trei copii.

Conaționala noastră a fost lovită de un autoturism Toyota yaris pe data de 21 aprilie, pe via Postumia, în timp ce traversa strada în apropiere de supermarketul Aldi, informează Verona Oggi.

- Continuarea articolului după publicitate -

La locul accidentului s-a prezentat personalul sanitar de la 118 care a intubat victima. Aceasta a fost internată la secția de terapie intensivă a spitalului Borgo Trento, dar rănile suferite în urma impactului au fost prea grave pentru a-i da o șansă la viață.

După mai multe zile de suferință, femeia a murit lăsând o durere de nedescris în sufletul soțului, al celor trei copii, doi băieți și o fată, precum și în rândul prietenilor și cunoscuților săi.

Adela Suralea. Foto: profilul Facebook

„Prea repede, prea fulger!”, a scris cineva pe pagina Facebook a Adelei Sularea. „Nu am cuvinte să scriu acum. Un Suflet plin de bucurie! O imagine pură! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând! Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-i întărească pentru a putea trece peste acest hop neașteptat, dar dureros până la os! Odihnă veșnică!”

Foto articol: profilul Facebook

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!