Româncă moartă în Italia după mai multe zile de suferință: „Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând!”

O româncă lovită de o mașină în timp ce traversa strada a murit la Villafranca di Verona după ce s-a zbătut mai multe zile între viață și moarte pe patul spitalului. Adela Sularea, avea 43 de ani, în urma ei rămân îndurerați soțul și trei copii.

Conaționala noastră a fost lovită de un autoturism Toyota yaris pe data de 21 aprilie, pe via Postumia, în timp ce traversa strada în apropiere de supermarketul Aldi, informează Verona Oggi.

La locul accidentului s-a prezentat personalul sanitar de la 118 care a intubat victima. Aceasta a fost internată la secția de terapie intensivă a spitalului Borgo Trento, dar rănile suferite în urma impactului au fost prea grave pentru a-i da o șansă la viață.

După mai multe zile de suferință, femeia a murit lăsând o durere de nedescris în sufletul soțului, al celor trei copii, doi băieți și o fată, precum și în rândul prietenilor și cunoscuților săi.

Adela Suralea. Foto: profilul Facebook

„Prea repede, prea fulger!”, a scris cineva pe pagina Facebook a Adelei Sularea. „Nu am cuvinte să scriu acum. Un Suflet plin de bucurie! O imagine pură! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând! Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-i întărească pentru a putea trece peste acest hop neașteptat, dar dureros până la os! Odihnă veșnică!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Foto articol: profilul Facebook

Distribuie acest articol