Româncă moartă în singurătate în Italia. Cadavrul a fost descoperit în locuința ei abia după 10 zile de la deces

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 44 de ani și rezidentă în localitatea Gorgo al Monticano din provincia Treviso (Veneto), a fost găsită fără viață în cursul zilei de vineri, 11 februarie 2022, în propria locuință.

Conform celor relatate de publicația italiană Giornale Nord Est, trupul neînsuflețit al româncei noastre a fost găsit de carabinieri, după ce vecinii femeii au constatat că nu au mai văzut-o de câteva zile.

Vecinii au apelat mai întâi la Poliția Locală pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu femeia română, iar agenții interveniți la locuința conaționale noastre au bătut la ușă, dar nu au primit vreun răspuns. Polițiștii au cerut apoi ajutorul pompierilor pentru a intra în casă și au solicitat și o patrulă de carabinieri la fața locului, așa cum prevede protocolul.

Casa în care românca decedată locuia. Foto: giornalenordest.it

Odată intrați în locuința româncei, situată pe via Postumia Centro, carabinierii au găsit cadavrul acesteia pe pat, în starea avansată de descompunere. Medicul legist solicitat să intervină pentru inspecția trupului neînsuflețit a constatat că femeia a decedat, în singurătate, în urmă cu circa 10 zile.

De asemenea, medicul legist a constatat că decesul ar fi survenit din cauze naturale și nu ar fi vorba de o moarte violentă, motiv pentru care procurorul care a preluat cazul nu a cerut să fie efectuată autopsia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol