Româncă moartă în străinătate sub roțile propriei mașini. Se întorcea în România

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 65 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident tragic care a avut loc vineri, 3 martie, în localitatea Bad Schallerbach din Austria.

După cum relatează MeinBezirk.at, se pare că femeia a fost lovită de propria sa mașină și a fost rănită mortal. Bizarul accident a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 7:35, pe strada L528 Grieskirchner Strasse la intersecția cu Obermühlstrasse din Bad Schallerbach.

Locul în care femeia româncă și-a pierdut viața, sub roțile propriei mașini. Sursa foto: MeinBezirk.at

Ghinionista noastră conațională era în vacanță și călătorea cu mama ei în vârstă de 84 de ani din Belgia către România. După ce înnoptase într-o pensiune din localitatea austriacă, se pregătea de plecare către țara natală.

Momentan, anchetatorii sunt de părere că femeia româncă și-a băgat valizele în portbagaj, înainte de a pleca, dar după ce s-a urcat în mașină se pare că a coborât din nou, probabil pentru că uitase ceva în camera unde fusese cazată.

Locul în care femeia româncă și-a pierdut viața, sub roțile propriei mașini. Sursa foto: MeinBezirk.at

Mașina era oprită în pantă

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Din motive care nu au fost încă clarificate, femeia a fost lovită de propria mașină, a căzut și a fost târâtă pe carosabil. Femeia de 65 de ani a fost rănită atât de grav încât a murit la locul accidentului, în ciuda măsurilor de resuscitare imediate efectuate de către personalul de prim ajutor și salvatori”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției austriece.

La fața locului au intervenit pompierii, serviciul de salvare, medicul de urgență și polițiștii, precum și un lucrător de la salubritate aflat în apropiere. L528 Grieskirchner Strasse a fost închisă temporar în zona locului unde s-a petrecut stupidul accident.