Româncă moartă pe un aeroport din străinătate. S-a prăbușit din senin la pământ

O femeie româncă a murit în cursul zilei de duminică, 17 septembrie 2023, pe aeroportul Charleroi din Bruxelles, în Belgia, informează publicația locală Sud Info.

Serviciile de urgență au fost alertate să intervină la aeroportul menționat mai sus în după-amiaza zilei de ieri după ce o femeie s-a prăbușit la pământ, acuzând o stare de rău.

Un perimetru special a fost amenajat în apropierea terminalului astfel încât echipele medicale și polițiștii să poată acționa eficient.

1200-202309181824
Locul în care s-a petrecut tragedia. Sursă foto: sudinfo.be.

Potrivit sursei citate, o pasageră de origine română, aflată în exteriorul aeroportului, a suferit un atac cardio-respirator.

Chiar dacă echipele de salvare au intervenit rapid și au încercat să-i acorde primul ajutor, viața conaționalei noastre nu a putut fi salvată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Zona în care s-au desfășurat manevrele de resuscitare a fost protejată de polițiști, care, ulterior, au solicitat serviciile unei firme de pompe funebre pentru a prelua trupul neînsuflețit al româncei.

Până la această oră, autoritățile nu a făcut publică identitatea femeii sau alte detalii despre ea, cu excepția naționalității.

@rotalianul