Româncă obligată de soț să se prostitueze în Italia. Publica poze provocatoare cu ea pe internet pentru a găsi clienți

Un bărbat de 37 de ani, care-și obliga soția să se prostitueze într-o pensiune din capitala Italiei, a fost trimis în judecată în urmă cu câteva zile, acuzat fiind de proxenetism.

Victima proxenetului, de naționalitate română, la fel ca și el, a fost constrânsă să-și vândă corpul timp de circa un an de zile, relatează ziarul Il Messaggero.

În tot acest timp, femeia nu a găsit curajul să ceară ajutorul poliției, fiindcă era singură în Italia.

Potrivit sursei citate, inculpatul se numește Ionuț T. și publica fotografii cu soția lui, îmbrăcată sumar și în poziții provocatoare, pe un site de matrimoniale din Italia. Aceasta era metoda sa de a găsi clienți.

În anunțuri, care erau publicate în numele femeii, se promiteau prestații sexuale în schimbul unor sume de bani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei care acceptau propunerea, erau invitați să profite de corpul femeii într-o cameră dintr-o pensiune situată pe via Giolitti, în zona Termini din Roma.

Toți banii obținuți din această activitate însă, care a durat pe tot parcursul anului 2020, intrau în buzunarul lui Ionuț T., care-i folosea pentru cheltuieli sale cotidiene.

Împreună cu proxenetul român și soția sa mai locuia și mama bărbatului, care a fost anchetată și ea inițial pentru complicitate, dar achitată ulterior de judecător.

O semnalare primită de polițiștii de la comisariatul Esquilino din Roma, prin care era denunțată o activitate de prostituție în structura din via Giolitti, a fost cea care a dat startul unei anchete.

- Continuarea după publicitate -

Sub pretextul unui control pentru a verifica respectarea normelor anti-COVID în acea pensiune, polițiștii au intrat astfel în camera în care conaționala noastră era obligată să-și vândă corpul și au găsit acolo diferite telefoane mobile, haine provocatoare de damă, gel lubrifiant și prezervative.

Într-un sertar, oamenii legii au mai găsit și portofelul lui Ionuț T. în care avea mai multe bancnote de 50 și 20 de euro, în valoare totală de 230 de euro.

Interogată de polițiști, românca obligată să se prostitueze a mărturisit că nu mai avea pe nimeni în Italia să o ajute și că nu l-a denunțat pe soțul ei de frică să nu-i facă rău.

Bărbatul român mai are antecedente penale pentru extorsiune și ținerea în sclavie a unei alte femei.

@rotalianul