Româncă oferită de soțul italian prietenilor pentru a face sex cu ea pe 50 de euro. „Nu avea bani să plătească facturile”

O femeie româncă din Italia, în vârstă de 30 de ani și măritată cu un italian din Civita Castellana, provincia Viterbo din Lazio, a ajuns să fie constrânsă de soț să se prostitueze.

Bărbatul italian, în vârstă de 60 de ani, o oferea pe conaționala noastră prietenilor și cunoștințelor sale pentru suma de 50 de euro, cu scuza că nu avea bani să plătească facturile la electricitate și gaz.

Potrivit ziarului Corriere di Viterbo, ancheta a început în primăvara anului 2019 când femeia l-a denunțat pe soț, un comerciant de fructe și legume, pentru că o obliga să se culce cu prietenii și clienții săi.

La finalizarea anchetei, Tribunalul din Viterbo a decis să-l supună pe italian măsurii de arest preventiv, inițial la închisoare, apoi la domiciliu.

Între timp, autoritatea judiciară a dat startul procesului, iar la data de 24 noiembrie 2022 a avut loc audierea unora dintre martori, în fața judecătoarei Elisabetta Massini.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform ziarului Il Messaggero, unul dintre martori a declarat în tribunal: „Mergeam să cumpăr verdețuri de la el, din piața din Civita, dar nu m-am dus niciodată cu soția lui.

„Știu că avea probleme economice pentru că într-o zi a venit cu o factură la firma mea și m-a întrebat dacă pot să-i dau bani pentru că nu reușea să o plătească. Îmi propusese un troc: să-mi plătească cu fructe și legume.”

Același bărbat însă, interogat de carabinieri în 2019, a declarat cu totul altceva. Mai exact, el a mărturisit că soțul româncei i-ar fi spus următoarele:

„Soția mea e o femeie frumoasă, du-te cu ea dacă vrei.”

În tribunal, același martor a refuzat să recunoască faptul că i s-a propus (sau că ar fi acceptat) să întrețină raporturi intime cu femeia româncă, declarând:

„Odată m-am dus la el acasă pentru a lua cicoare, dar apoi insistențele lui au devenit stresante.

„Așa că la un moment dat am decis să rup orice legătură cu el. Mi s-a spus că nu e de încredere.”

Un alt client a decis să recunoască, în cadrul aceleiași ședințe de judecată din 24 noiembrie 2022, că a plătit pentru a face sex cu soția italianului:

„Da, dar numai o singură dată și apoi i-am dat 50 de euro. Am fost să cumpăr fructe de la el și mi-a dat numărul de telefon.

„Apoi, într-o zi, l-am chemat pentru că aveam nevoie de sparanghel. Am fost la el acasă și am rămas la cină.

„Nu-mi aduc aminte dacă în aceeași seară sau în altă zi am avut un raport sexual cu soția lui. El spunea că nu reușește să plătească facturile, așa că i-am dat 50 de euro.”

Conform Corriere di Viterbo, femeia româncă a declarat în cursul unei audieri din luna martie a acestui an că soțul ei ar fi cheltuit banii încasați din prestațiile ei sexuale la jocuri de noroc și pe droguri ușoare.

În cursul zilei de luni, 12 decembrie 2022, a avut loc o nouă ședință de judecată în cadrul acestui proces și au fost ascultați alți martori, printre care și sora inculpatului, o femeie în vârstă de 63 de ani.

Italianca a declarat: „Am cunoscut-o pe soția lui înainte ca ei să se căsătorească și din acel moment am început să ne vedem circa de trei ori pe săptămână.

„Fratele meu nu a avut vreodată comportament agresiv față de ea, nu a constrâns-o să se prostitueze și nu consumă substanțe narcotice, nici în trecut nu a consumat.

„După ce a ieșit din închisoare, ei au început să trăiască în concubinaj din nou și chiar și astăzi trăiesc sub același acoperiș.”

Pe de altă parte, un alt martor, în vârstă de 40 de ani, a confirmat că a beneficiat și el de prestații sexuale din partea femeii românce.

El a spus: „M-am culcat cu fata asta de două ori, plătind în total 100 de euro.”

După ce au fost înregistrate la dosar toate aceste declarații, procesul va fi reluat la finalul lunii septembrie 2023, mai precizează sursa citată.

Distribuie acest articol