Româncă premiată în Italia după ce a salvat de la moarte un bărbat italian

Valentina Marinescu, românca din Italia care a salvat săptămâna trecută un bărbat de la sinucidere, a fost premiată marți, 17 septembrie, de consulul general al României la Torino, Ioana Gheorghiaș și de primarul localității Torre Pellice, Marco Cogno, unde conaționala noastră este rezidentă.

Valentina a fost întâmpinată la Consulatul României de la Torino și felicitată pentru gestul său de consulul general Ioana Gheorghiaș și de primarul Marco Cogno, scrie La Stampa.

- Continuarea articolului după publicitate -

Valentina Marinescu are 43 de ani și în seara zilei de luni, 9 septembrie, a salvat viața unui bărbat italian în vârstă de 42 de ani, originar din localitatea Nichelino, provincia Torino.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00 pe via Parri din localitatea Torre Pellice, unde bărbatul italian a încercat să se sinucidă dându-și foc în autoturismul său, un Peugeot 206. Valentina a văzut mașina în flăcări și a sunat imediat la 112, apoi l-a urcat pe bărbat în mașina ei și l-a dus la secția Urgențe de la Pinerolo, de unde a fost transportat apoi la spitalul Cto din Torino cu elicopterul. Medicii au constatat că starea sa era una foarte gravă, victima suferise arsuri pe 45% din corpul său.

Astăzi, bărbatul trăiește datorită conaționalei noastre.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos