Româncă de succes în Italia, selectată în „Top 100” de revista Forbes

O româncă pe nume Irina Mella Burlacu, rezidentă în Brescia (Lombardia), se află în clasifica celor 100 de femei de succes din Italia selectate de prestigioasa revistă americană Forbes pentru anul 2021, informează Brescia Today.

Celebra revistă dedicată oamenilor de afaceri (înființată în 1917, în Statele Unite) este cunoscută și pentru listele și clasamentele sale, în special cele referitoare la cei mai bogați oameni din lume sau cele mai influente corporații și companii de pe planetă.

De 4 ani Forbes – Italia anunță Top 100 al personalităților feminine din Peninsulă, din care au făcut până acum parte printre altele femei din domeniul științei și cercetării, campioane sportive, antreprenori sau manageri care conduc echipe de lucru naționale și internaționale. Conform publicației, cele 100 femei de succes din anul 2021 s-au remarcat pentru „ingeniozitate, tenacitate și competență”.

Printre acestea, așa cum am menționat, se numără și românca Irina Mella Burlacu, originară din Brașov, dar care trăiește în Italia de peste un deceniu. În prezent este proprietara afacerii „Vita International” și director la RoadLink, ambele companii cu sediul în Travagliato, specializate în proiectarea, dezvoltarea și producția de sisteme de siguranță rutieră. Printre cele mai renumite produse, este imposibil să nu menționăm șina de protecție „inteligentă”.

Alături de Irina Burlacu, în „Top 100 Forbes” sunt și jurnalistele Milena Gabanelli și Giovanna Botteri, jucătoarea de volei Paola Egonu, omul de știință Maria Chiara Carrozza (în 2021 numită președinte al CNR, Consiliul Național de Cercetare), showgirl Michelle Hunziker, actrița și comediantul de stand-up Michela Giraud și o lungă listă de manageri și antreprenori precum Valentina Abramo , Cristiana Boccassini, Chiara Burberi, Antonella Centra (Gucci), Alessandra Cozzani (Prada), Stefania Gallo (Airbus Italia), Elena Patrizia Coitini (Bnl), precum și femei avocați, sportive, scriitoare, din domeniul cercetării și al diplomației etc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20