Panică pentru o româncă venită în Italia în vizită la fiul său. A rătăcit ore în șir pe străzi neștiind să se întoarcă acasă

O româncă a trăit astăzi, marți 24 ianuarie, o aventură pe care n-o va uita curând. Venită la Piacenza în vizită la fiul său a ieșit să plimbe cățelul și s-a rătăcit.

Fără să cunoască vreun cuvânt în limba italiană, femeia a umblat pe străzi câteva ore până a intrat în panică. Între timp, fiul a anunțat poliția, relatează Piacenza24.

Românca se afla în Italia de câteva săptămâni. Ea a venit să petreacă sărbătorile cu fiul ei și nu cunoaște deloc limba italiană.

Astăzi, în timp ce fiul era plecat de acasă, femeia a ieșit să plimbe câinele. Probabil nu și-a dat seama când a trecut timpul și pe unde a mers pentru că la un moment dat a înțeles că nu mai știa cum să se întoarcă acasă.

Necunoscând orașul Piacenza nu s-a putut orienta deloc pentru a regăsi drumul de întoarcere și a rătăcit câteva ore în neștire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La un moment dat a cuprins-o panica și a început să ceară ajutor la trecători în limba română. Era în jurul orei 17:00, pe via Manfredi, lângă Esselunga, când o femeie de aceeași naționalitate s-a oprit și a întrebat-o ce s-a întâmplat.

Au fost anunțați carabinierii care, la rândul lor, au luat legătura cu fiul femeii, îngrijorat de dispariția mamei sale.

Distribuie acest articol