O româncă și un indian adoptați de mici în Italia, „un exemplu clasic de integrare multietnică”

O minunată poveste de dragoste dintre o româncă și un indian se petrece în Italia de mai bine de zece ani și poate face oricând subiectul scenariului unui film de succes.

Numele lui este Sudhir și are 40 de ani, este originar din India și locuiește în Civitanova; ea se numește Simona, în vârstă de 31 de ani, de origine română. Amândoi au fost adoptați încă de mici de familii italiene. Sudhir de familia Corradini din Civitanova, iar Simona de familia Bonserio din Bari.

Conform publicației Il Resto del Carlino, cei doi tineri îndrăgostiți au astăzi patru copii și se pare că nu au de gând să se oprească aici: Melody, în vârstă de zece ani, Gabriel trei, Maria Luisa trei luni, iar Shalin, în vârstă de zece ani, este copilul Simonei dintr-o relație anterioară.

„Un exemplu clasic de integrare multietnică,” glumește Sudhir, care își rezumă viața cu mare seninătate. „Am fost adoptat la vârsta de doi ani și jumătate – spune Sudhir – de originile mele și istoria mea nu știu nimic. Sunt civitanovez și atât, adoptat de o familie de aici și bine primit în acest oraș. Am urmat școala gimnazială în Fontespina, unde locuiesc, am avut mereu mulți prieteni și continui să-i am.”

După școlarizarea obligatorie, Sudhir a urmat cursurile Institutului Profesional din Villa Eugenia și imediat după ce a absolvit a intrat în câmpul muncii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Am început la Clementoni, apoi la Mondial Suole și apoi în companii din alte domenii. Am lucrat și împreună, mi-am putut cultiva hobby-urile mele dintre care, mai presus de toate, era dragostea pentru câini.”

Și câinii au fost și vor continua să fie norocul lui. „Am început să vând produse pentru animale în numele altora, am călătorit prin teritoriu și am avut contacte frecvente cu clienții care navigau și pe internet.”

Și uite-așa, navigând azi, navigând mâine, pe internet a intrat în contact cu Simona, o româncă la fel de iubitoare de câini, pe atunci rezidentă în Bari.

„Ne-am întâlnit online – spune Sudhir – ne-am trimis mesaje, ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit și ne-am mutat împreună; din unirea noastră s-au născut trei copii frumoși, în timp ce un al patrulea, Shanil, adus de Simona, este ca și cum ar fi al meu. În curând ne vom căsători.”

Pasiunea pentru câinii l-au făcut pe Sudhir să-și întâlnească dragostea vieții dar și munca sa preferată. „Am avut doisprezece (câini) – spune el – am avut grijă de ei și în cele din urmă am decis să las deoparte alte activități și să mă dedic doar lor. Așa că am deschis magazinul Marche Pet’s Group, în via Regina Elena, unde se vinde tot ce poate fi folosit de animale și în special de câini, dar se oferă și spații pentru auto-îngrijire și îngrijire profesională.”

„În ziua de azi există o atenție deosebită pentru prietenii patrupezi, așa că am vrut să încerc și am încredere că acest magazin îmi va da de muncă întotdeauna, ceea ce îmi va permite să îmi întrețin într-un mod demn familia”, a mai adăugat Sudhir.

Dar Simona? Și copiii? Toată lumea este de acord? „Simona are aceeași pasiune ca și mine – concluzionează Sudhir – și de aceea nu sunt probleme. În ceea ce privește copiii, știm să le transmitem pasiunea noastră, de asta suntem siguri!”