Româncă ucisă de un italian cu care se presupune că avea o relație. A împușcat-o în parcarea unui supermarket

O femeie în vârstă de 44 de ani a fost ucisă astăzi, 22 mai, de un bărbat de 42 de ani. Crima a avut loc în cursul după-amiezii, în parcarea supermarketului Auchan din localitatea Cuneo, lângă Torino, scrie ziarul La Repubblica.

Din primele informații reiese că victima este o femeie română rezidentă în Italia de cel puțin 7 ani și trupul ei a fost găsit într-o mașină Fiat Panda albă parcată în fața supermarketului. Cel care a ucis-o, un bărbat italian originar din Florența, se pare că a împușcat-o de la mică distanță și apoi a rămas lângă ea în mașină până la sosirea carabinierilor, alertați de niște clienți care au auzit focurile de armă.

Imagine de la locul crimei. Foto: ANSA

Când s-a predat forțelor de ordine din Cuneo, criminalul s-a prezentat ca fiind un cadru militar. Din verificările făcute până acum însă, nu rezultă ca acesta să fi fost în serviciu în regiunea Piemonte unde locuia.

Motivul crimei nu este clar încă. Potrivit sursei citate, conaționala noastră și bărbatul italian se cunoșteau cu siguranță și se vedeau de cel puțin doi ani. Criminalul a refuzat să explice însă care era natura relației lor.

Momentan anchetatorii presupun că cei doi au venit împreună, în aceeași mașină, în parcarea supermarket-ului și crima a avut loc în interiorul autovehiculului. Din primele investigații reiese că femeia română a fost împușcată de mai multe ori și unul dintre gloanțe l-ar fi atins și pe autorul crimei la o mână.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a fost transportat la spital unde este păzit fără încetare de polițiști. Ancheta va fi condusă de procurorul Alberto Braghin, mai precizează sursa citată.

Vom reveni cu amănunte...