Româncă ucisă de fostul soț în străinătate. Bărbatul și-a luat apoi viața lângă ea

O româncă în vârstă de 49 de ani, mamă a șase copii, și fostul soț, un conațional în vârstă de 52 de ani, au murit în Coventry, un oraș din Anglia, vineri, 5 aprilie.

Femeia a fost găsită înjunghiată în casă și a murit la spital, iar bărbatul a decedat la fața locului.

Autoritățile au transmis că pare a fi un caz de ucidere urmată de sinucidere, menționează Daily mail

Totul s-a petrecut în locuința de pe strada Caludon Road, dintr-un cartier rezidențial liniștit. Se pare că cei doi erau despărțiți, iar în casa unde a avut loc tragedia locuia doar femeia.

Vineri dimineața, în jurul orei 5:30, serviciile de urgență au fost chemate la domiciliul respectiv.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a fost găsită grav rănită și imediat transportată la spital, unde, din nefericire, nu a supraviețuit rănilor. Marian Gheorghe, în schimb, a decedat la fața locului.

Potrivit anchetatorilor, Vicala Gheorghe ar fi fost înjunghiată mortal de Marian Gheorghe, care ulterior și-a luat propria viață.

photo_2024-04-08_14-03-06
Vicala Gheorghe. Foto; profilul Facebook

Un purtător de cuvânt al Poliției West Midlands a declarat: „Cei doi erau foști parteneri și autopsiile vor avea loc săptămâna viitoare pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Continuăm cercetările noastre pentru a afla exact ce s-a întâmplat, dar în această etapă credem cu tărie că Marian a rănit-o pe Vicala și apoi s-a rănit pe sine.”