Româncă venită la muncă în Italia, dată dispărută de fiica sa. „I-au furat tot, nu mai știu nimic de ea”

O româncă în vârstă de 46 de ani este dată dispărută de fiica sa care nu mai știe nimic de ea din data de 2 noiembrie 2022. Se numește Elena Cernescu și la jumătatea lunii octombrie a venit în Italia unde intenționa să-și găsească ceva de muncă, dar a fost agresată de persoana care i-a promis că o va ajuta, apoi a rămas fără acte, bani și haine.

În urma informațiilor deținute de fiică și publicate pe grupul Voluntari în Europa, este posibil ca femeia să se afle în acest moment la Paris, în Franța, dar situația este una nu tocmai clară.

Elena Cernescu a ajuns cu un avion la Bergamo pe data de 13 octombrie. La aeroport a așteptat-o o persoană care i-a promis că o va ajuta, dar de fapt ar fi agresat-o. A înnoptat la un hotel, iar pe 14 octombrie era pe stradă. Sâmbătă, 15 octombrie, a vorbit cu fiica sa la telefon și nu-și găsise încă un loc unde să stea.

Au urmat două săptămâni de tăcere, în care nu a mai răspuns la telefon, iar fiica, îngrijorată, a anunțat poliția din Italia. Miercuri, pe 2 noiembrie, a primit însă un telefon de la mama sa, care i-a spus că este în Paris. I-a povestit că la Milano i-au fost furate toate bunurile.

Femeia nu era singură, ci cu un bărbat pe nume Nicu, cu care se împrietenise între timp. Împreună cu el ar fi trebuit să meargă la o asociație, dar fiica i-a propus să se întoarcă acasă și au rămas că a doua zi vor vorbi în legătură cu biletul de avion, numai că de atunci mama sa nu a mai dat niciun semn de viață.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nu se știe dacă a rămas la Paris sau s-a întors în Italia, cert este că la numărul de telefon de la care s-au auzit ultima dată nu mai răspunde nimeni.

Dispariția Elenei Cernescu a fost semnalată Poliției Române. Ea are 1,65 m înălțime, 58 de kg, păr grizonat, ochi căprui.

Cine are informații este rugat să trimită o sesizare aici sau să o contacteze pe Facebook pe Elena Marina Găină.

Distribuie acest articol