Români care se întorceau din străinătate scapă teferi după un accident rutier teribil

Se aflau la bordul unui automobil marca Audi, pe autostrada M5 din Ungaria în această dimineață de vineri, 19 aprilie 2019, când șoferul a adormit la volan și a pierdut controlul volanului, mașina zburând practic de pe șosea.

Este vorba despre trei bărbați români care se întorceau din Germania și se îndreptau spre casă, în România, scrie site-ul maghiar origho.hu, citat de observator.tv. Oboseala l-a ajuns pe șofer în timp ce se aflau pe autostrada M5 din Ungaria, care duce spre Szeged, acesta adormind și pierzând complet controlul volanului.

Automobilul Audi răsturnat. Sursa foto: observator.tv

Automobilul în care se aflau cei trei români s-a lovit astfel de parapetele de pe margine și s-a răsturnat, oprindu-se ca prin minune pe plafonul unui pod, la câțiva centimetri de marginea acestuia. Dacă automobilul ar fi căzut în canalul de lângă autostradă, probabil i-ar fi zdrobit, iar cei trei și-ar fi pierdut viața.

Podul pe care automobilul Audi s-a oprit după ce s-a răsturnat. Sursa foto: observator.tv

Din fericire, conaționalii noștri au scăpat doar cu câteva răni ușoare, asta datorită și faptului că toți trei purtau centură de siguranță, acesta fiind un alt detaliu important care probabil le-a salvat viața.

@rotalianul