Doi români dispăruți fără urmă în străinătate. Familiile au apelat la ajutorul poliției

Doi cetățeni români sunt dați dispăruți de către rude în aceste zile, unul în Franța și celălalt în Olanda. Membrii familiilor nu au idee unde ar putea fi, iar autoritățile fac apel la toți cei care ar putea da o mână de ajutor pentru a-i găsi.

Emil Olaru, în vârstă de 47 de ani, este din Padina, județul Buzău. În data de 22 august 2022 a ajuns în Lavaur, o localitate din sudul Franței unde ar fi trebuit să lucreze într-o fermă agricolă, la cules de mere.

În jurul orei 10:10, la câteva ore după ce a ajuns la ferma respectivă, a plecat pe o bicicletă și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Emil nu s-a mai întors la cazare și nici la locul de muncă nu s-a prezentat. Membrii familiei sale nu cunosc unde s-ar afla în prezent și s-au adresat Poliției Române, semnalând dispariția sa.

În ziua dispariției bărbatul român purta pantaloni scurți maro, o cămașă albastră cu mâneci scurte și șlapi. Alte semnalmente: înălțime de 1,70 m, greutate de 85 de kg, păr șaten, ochi verzi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform site-ului La Depeche, Jandarmeria Tarn invită pe oricine are informații despre această persoană să sune la numărul de urgență al Poliției (17) sau să contacteze jandarmeria Lavaur la telefon: 0033 05.63.58.93.20.

Un alt român, Anton Căldărar, în vârstă de 63 de ani, a dispărut în Dilbeek (Belgia) pe data de 25 august

Anton Căldărar, dispărut în Belgia la data de 25 august 2022

Anton Căldărar, a fost văzut ultima dată în jurul orei 15:00 din ziua de joi, 25 august, informează publicația HLN. Bărbatul vorbește doar limba română.

Semnalmente: Anton Căldărar are 1,60 m înălțime, este slab, are părul grizonat, cu chelie și doar doi dinți, de culoare argintie, în față.

La data dispariției purta o cămașă albă, pantaloni de culoare închisă și avea cu el o geantă sport de culoare neagră. Bărbatul poate părea confuz.

Oricine are mai multe informații poate contacta poliția prin intermediul numărului gratuit 0800/30 300, iar persoanele din străinătate pot suna la 0032 2 554 44 88.