Români dispăruți în Italia. Daniel și Marian sunt căutați de rudele care nu mai au nicio veste de la ei

Doi bărbați români sunt dați dispăruți în Italia de rudele care nu mai au nicio veste de la ei. Site-ul Chi l’ha Visto a publicat imaginea și datele lui Daniel, 42 de ani, român dispărut la Roma din data de 10 octombrie 2021, iar Poliția Română l-a dat dispărut în Italia pe Marian Claudiu Bălan, în vârstă de 47 de ani.

Daniel lucrează de mai mulți ani la Roma, în construcții și locuia împreună cu alți conaționali într-un apartament din zona Pineta Sacchetti.

Daniel, 42 de ani, dispărut la Roma. Foto: Chi l’ha visto

Duminică, 10 octombrie, în jurul orei 11.00, a fost ultima dată când sora lui, care locuiește și ea la Roma, l-a auzit la telefon. Din acel moment, de Daniel nimeni nu mai știe nimic.

Telefonul lui Daniel este închis. Bărbatul român ar trebui să aibă la el documentele de identitate. Traversează o perioadă dificilă din viața sa, se specifică pe site-ul menționat.

Daniel are 170 cm înălțime, păr castaniu și ochi căprui. Cine are informații care pot ajuta la găsirea acestui bărbat este rugat să sune la numărul de telefon: 068262 (Chi l’ha Visto).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Marian Claudiu Bălan este dat dispărut de rudele din România

Marian Claudiu Bălan, 47 de ani, dispărut în Italia. Foto: Poliția Română

Marian are 47 de ani și este din Râmnicu Vâlcea. În cursul anului 2020, a divorțat de soția sa, Balan Anișoara, dată de la care nu se mai cunosc detalii cu privire la locul unde se află.

Este dat dispărut în Italia, conform site-ului Poliției Române.

Marian are 190 cm înălțime, 80 de kg, ochi căprui, păr castaniu. Cine are informații despre acest bărbat poate trimite o sesizare aici.