Români dispăruți în Italia. Căutați cu disperare de familiile rămase în țară

Un număr semnificativ de cetățeni români apar pe site-ul Poliției Române (IGPR) la rubrica persoane dispărute în străinătate, printre care cei mai mulți în Italia. Prezentăm mai jos ultimele persoane despre care Poliția Română are sesizări că ar fi dispărute în această țară.

Vlase Zamfir Viorel, în vârstă de 53 de ani, originar din comuna Modelu, județul Călărași. 

Vlase Zamfir Viorel, dispărut în Italia

Vlase Zamfir Viorel lucrează în Italia, dar nu a mai dat niciun semn de viață familiei din data de 12 decembrie, 2020. Se știe că bărbatul a schimbat locul de muncă în acea perioadă, dar nu se știe unde anume deoarece a întrerupt orice legătură cu rudele de acasă. Semnalmente: 172 cm înălțime, atletic, păr șaten, ochi căprui.

Vizitiu Ștefan, în vârstă de 33 de ani, originar din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Iași.

Vizitiu Ștefan, dispărut în Italia

Despre Vizitiu Ștefan rudele de acasă știu că lucra în localitatea Castiglione di Sicilia, unde lucra la o fermă, ca cioban. Nu a mai luat legătura cu membrii familiei și nu mai știu nimic de el din data de 2 septembrie, 2020. Semnalmente: 165 cm, 70 kg, ochii verzi, păr brunet, tuns scurt, are o cicatrice sub ochiul drept.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Amariei Emilian, în vârstă de 44 de ani, originar din Bălan, județul Harghita.

Amariei Emilian, dispărut în Italia

Amariei Emilian a plecat la muncă în Italia, în anul 2015 și se știe că s-ar fi oprit în orașul Napoli. Din anul 2017 familia nu mai știe nimic despre el. Semnalmente: înălțime de aproximativ 176 cm, greutatea între 75-80 kg, păr negru, ochii căprui. Se specifică faptul că nu era consumator de alcool.

Bora Roxana Alexandra, în vârstă de 35 de ani, originară din Mangalia, județul Constanța.

Bora Roxana Alexandra, dispărută în Italia

În luna februarie 2020 Bora Roxana a plecat la muncă în Italia, în zona localității Risano, provincia Udine, din Friuli Venezia Giulia. Din data de 13 iunie 2020, aceasta nu a mai luat însă legătura cu familia din țară, iar rudele au semnalat Poliției dispariția sa. Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 55 kg, păr șaten, ochi căprui.

Dandu Aurel, în vârstă de 61 de ani, originar din Bicaz-Chei, județul Neamț.

Dandu Aurel, dispărut în Italia

Despre Dandu Aurel, Poliția Română afirmă că rudele din țară nu mai știu nimic de el tocmai din anul 2004. În acea perioadă locuia la Gallicano, în regiunea Lazio. Semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate aproximativ 70 kg, atletic, ochi albaștri, păr cărunt, o cicatrice în zona abdomenului, de la o operație la stomac.

Dacă aveți informații despre oricare dintre aceste persoane, puteți suna la numărul de telefon 0040/212 08 2525 din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.