Români în lume: Au stat 12 ani în Italia, dar visul de-o viață și l-au împlinit în Anglia

În inima orașului Watton din Anglia, pe Strada Principală, o nouă afacere a început să își facă loc în comunitate, atrăgând atenția localnicilor cu aroma dulce și povestea impresionantă a proprietarilor români, reșatează EDP.

D&D Cakes, o cofetărie recent inaugurată, marchează realizarea unui vis de lungă durată pentru Daniel și Daniela Neagu, un cuplu de români care și-au lăsat amprenta pe meleaguri străine.

După o perioadă de 12 ani petrecută în Italia, cei doi soți români au decis să se mute în Norfolk, Anglia, în 2020, cu speranța de a începe un nou capitol în viețile lor.

photo_2024-03-28_18-05-48-461x1024
Daniel și Daniela Neagu. Sursa foto: EDP

Acest nou capitol a luat forma cofetăriei D&D Cakes, care a fost inaugurată de curând, pentru a oferi o experiență culinară inedită locuitorilor din Watton.

La ceremonia de inaugurare, Daniel Neagu a împărtășit cu entuziasm filosofia care stă la baza cofetăriei lor. Inspirându-se din culturile română și italiană, D&D Cakes își propune să ofere clienților săi prăjituri care să îmbine tradițiile culinare ale celor două țări, punând accent pe prospețime și pe un gust care să nu fie nici prea dulce, nici prea greoi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Suntem obișnuiți să ieșim la soare cu cei doi copii ai noștri pentru a mânca dulciuri proaspete sau înghețată, așa că vrem să recreăm acest sentiment aici”, a explicat Daniel Neagu, conform surselor locale.

photo_2024-03-28_18-04-11
Sursa foto: EDP

Reacția comunității la deschiderea cofetăriei a fost una extrem de pozitivă, ceea ce i-a emoționat și surprins plăcut pe proprietari:

„Am vândut totul. Înseamnă foarte mult pentru noi – am visat mereu să dețin propria mea afacere și soția mea este foarte pasionată de ceea ce face”, a adăugat Daniel Neagu, mărturisind astfel cât de mult înseamnă acest proiect pentru ei.

434017669_8183009135048449_7020327226719717113_n.jpg.article-620
Sursa foto: EDP

Prin dedicarea și pasiunea lor pentru arta culinară, cei doi soți români au reușit să transforme D&D Cakes într-un nou punct de atracție în Watton.

Cofetăria promite să devină o destinație de neratat pentru iubitorii de dulciuri și pentru toți cei care apreciază gusturile autentice și calitatea ingredientelor.

Astfel, D&D Cakes nu este doar o afacere, ci și o punte între culturi, un loc unde tradițiile românești și italiene se întâlnesc pentru a crea momente de bucurie.

Distribuie acest articol