România a mai pierdut un talent. Un tânăr român, speranță a fotbalului profesionist din Italia

Într-un articol scris de La Nazione, italienii elogiază talentul unui tânăr adolescent român în vârstă de 17 ani care a reușit cu performanțele sale în cadrul echipei de fotbal în care activează, să se califice la un turneu pe regiuni, categoria juniori. Bogdan Stauciuc este atacant la echipa de tineret Granata Monsummano, societate sportivă satelit a F.C. Torino.

Jurnaliștii de la sursa citată, colegii și prietenii, îi spun „Bomber” tânărului fotbalist român Bogdan Stauciuc, care și-a câștigat renumele în urma talentului și tenacității cu care se luptă pe terenul de fotbal. Societatea Giovani Granata Monsummano din Monsummano Terme, provincia Pistoia (Toscana), a avut un sezon „fericit” datorită atacantului român. Cele două goluri ale sale din ultimul meci, a permis echipei să se califice pentru faza finală a turneului regiunilor, categoria elevi, în detrimentul Basilicatei.

„Suntem foarte fericiți – spun antrenorii – Bogdan joacă foarte bine și parcurge cu zâmbetul pe față un super sezon fotbalistic. S-a născut în România, iar în ultimii 4 ani a activat la noi, în echipa de tineret. Sperăm că va continua în acest mod, să crească și să se dezvolte în armonios ca om și ca sportiv. Între timp, îl vom antrena alături de ceilalți membri ai echipei, să poată apăra cât mai bine culorile regiunii noastre.”

Societatea Giovani Granata Monsummano aparține de F.C. Torino, iar dacă Bogdan Stauciuc va continua la fel până acum, în Italia îl așteaptă un mare viitor!