România: Româncă bătută și amenințată de soțul italian. Bărbatul a primit ordin de restricție provizoriu

Un bărbat italian care are domiciliul în municipiul Brașov, alături de soția româncă, s-a ales cu dosar penal și a primit un ordin de restricție provizoriu după ce polițiștii de la Secția 4 din localitate au constatat că acesta a agresat-o fizic și a amenințat-o în repetate rânduri.

Potrivit ziarului local Bună Ziua Brașov, în seara zilei de luni, 23 decembrie 2019, a fost solicitată intervenția polițiștilor la domiciliul comun al celor doi soți unde se pare că femeia română a fost lovită și amenințată cu acte de violență de soțul italian. În conformitate cu prevederile legale și după completarea formularului de evaluare a riscului, agenții de poliție au constatat că bărbatul reprezintă un pericol iminent și eu emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile față de acesta, fiind obligat astfel să părăsească locuința și, totodată, să păstreze o distanță de cel puțin 200 de metri față de soția lui.

Polițiștii brașoveni au întocmit și un dosar penal pe numele italianului pentru a efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”. Ancheta va fi coordonată de unitatea de parchet competentă, iar la finalizarea cercetărilor se va propune o soluție legală împotriva bărbatului italian.

@rotalianul