Românii din Italia au posibilitatea să voteze pentru țara noastră în cadrul concursului Eurovision 2021

În seara de marți, 18 mai, România concurează în cadrul Semifinalei 1 la Eurovision Song Contest 2021, cu piesa „Amnesia” interpretată de Roxen. Românii din străinătate pot urmări concursul la televiziunea publică a țării în care locuiesc și pot vota ROXEN, România, în timpul alocat, adăugând la numărul de telefon afișat terminația 13 (codul României în concurs) sau trimițând SMS cu textul 13.

De exemplu, românii din Italia urmări concursul pe RAI 4, începând de la ora 20:45 și pot trimite SMS cu textul „13” la numărul de telefon 475 4750 (numărul din dreptul steagului Italiei).

Delegația României la Eurovision 2021

Vă reamintim că pot vota doar cei din țările participante la semifinală, precum și cei din Germania, Italia și Țările de Jos. Transmisiunea în direct începe la ora 21 CEST (Central European Summer Time).

Concursul Muzical Eurovision (Eurovision Song Contest) este o competiție anuală desfășurată între multe dintre țările care sunt membre active ale Uniunii Europene de Radio-Televiziune (European Broadcasting Union, EBU). În acest an se desfășoară la Rotterdam, în Olanda. Cei care doresc să urmărească Eurovision 2021 o vor putea face pe canalul YouTube Eurovision, potrivit eurovision.tvr.ro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20