Românii dintr-un oraș din nordul Italiei au donat alimente copiilor din familiile nevoiașe

Comunitatea românească din Biella (Piemont), în frunte cu preotul ortodox Ioan Filip, a donat alimente Protecției Civile italiene destinate în principal familiilor cu copii mici, care întâmpină în această perioadă dificultăți de ordin material. „În astfel de momente, aceste gesturi ne umplu inimile de bucurie”, a declarat consilierul comunal Corrado Neggia, care împreună cu primarul Claudio Corradino și Isabella Scaramuzzi i-au întâmpinat pe reprezentanții comunității noastre.

Părintele Ioan Filip, în numele întregii comunități ortodoxe române din Parohia „Santo Cipriano di Cartagine”, a donat alimente destinate copiilor, cum ar fi biscuiți și produse omogenizate.

„Un gest lăudabil, spontan și autentic. Comunitatea românească care trăiește, muncește și este bine integrată în zona provinciei Biella, a dorit să-și facă simțită solidaritatea față de populația orașului și a teritoriului nostru cu o donație de alimente de primă necesitate, destinate îndeosebi familiilor cu copii”, scrie News Biella.

Părintele Filip, alături de delegația română și reprezentanții orașului Biella. Foto: News Biella

La sediul Protecției Civile din Biella, delegația comunității românești a fost primită de primarul Claudio Corradino, consiliera Isabella Scaramuzzi și consilierul comunal Corrado Neggia. „Astfel de gesturi ne încălzesc inimile în cele mai delicate momente ale vieții. Cu ajutorul tuturor vom trece cu bine și peste această situație. Mulțumim din inimă părintelui Ioan Filip și prietenilor noștri români”, a declarat consilierul comunal Corrado Neggia.