Marian Roșca, românul despre care autoritățile italiene au anunțat că a murit în tragedia de la Genova este în viață

Gorjeanul Marian Roșca, 36 de ani, despre care autoritățile italiene au anunțat că a murit în tragedia de la Genova, este în viață. Bărbatul este în stare gravă, la spital, cu foarte multe traumatisme și în comă profundă.

Familia a fost anunţată de autoritățile italiene că Marian a murit

- Continuarea articolului după publicitate -

Tânărul se afla la volanul unui TIR şi traversa viaductul „Morandi” în momentul în care s-a prăbușit. Familia a fost anunţată de autoritățile italiene că Marian a murit. În cabina TIR-ului au fost găsite două cadavre şi actele gorjeanului. Fratele său, care se află în Italia, a mers la morgă să identifice cadavrul. Niciunul din cele două cadavre care i-au fost arătate nu era al lui Marian. Cei din familie au început să spere şi fratele l-a căutat în spitalele din Genova, unde au fost duși răniții, iar până la urmă l-a găsit. Marian este în viaţă, dar în stare foarte gravă, în comă profundă și cu foarte multe traumatisme.

Pe pagina sa de Facebook, precum şi pe cea a surorii care se află în Curtişoara, au curs astăzi mesajele de condoleanţe

Mai mult decât atât, familia a aprins lumina la casa pe care Marian a construit-o. Toţi localnicii erau în stare de şoc după ce aflaseră în dimineaţa zilei de Sfânta Maria că Marian Roşca s-a stins din viaţă. Tânărul reuşise chiar să-şi construiască o casă cu banii câştigaţi în străinătate, în care nu a locuit până acum, informează Adevărul.

Postarea de pe profilul lui Ioan Rocșa, fratele lui Marian, în care, la secțiunea comentarii scrie că fratele său este în viață: „Am crezut că e mort dar nu e mort, îi băgat la aparate.”

Posted by Ioan Rosca on Tuesday, 14 August 2018

Potrivit sursei citate, autoritățile italiene vor efectua procedurile necesare pentru îndreptarea erorii și a deciziei prin care a fost constatat și declarat decesul cetățeanului român. În acest scop, reprezentanții echipei consulare mobile au efectuat mai multe demersuri pe lângă autoritățile locale.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos