Românul din Italia care a stropit cu benzină mașina fostei soții s-a spânzurat

Românul care în urmă cu câteva zile a stropit cu benzină mașina fostei soții, apoi a sechestrat-o împreună cu fiul lor, s-a sinucis în timp ce era plasat în arest la domiciliu. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit spânzurat, informează Fanpage.

Carabinierii din Cerveteri (Lazio) l-au arestat după ce i-a ținut ostatici timp de o oră pe fosta soție și pe fiul lor. Anterior, bărbatul stropise mașina femeii cu benzină și voia ca ea să-și retragă plângerea făcută la carabinieri. Judecătorul de cercetări preliminare validase arestarea lui ca măsură asiguratorie.

Carabinierii din Ladispoli, care aveau atribuția de a verifica de două ori pe zi că românul respectă arestul la domiciliu, și-au dat seama că e ceva în neregulă când au sunat la ușa acestuia și nu au primit niciun răspuns. Inițial au crezut că bărbatul a părăsit locuința și au început să-l caute prin zona respectivă, dar căutările nu au avut niciun rezultat.

Femeia le-a dat carabinierilor cheile de la casa fostului ei soț, pe care și-a amintit că încă le mai avea. Militarii au intrat în interiorul apartamentului, unde l-au găsit pe bărbat spânzurat. Din păcate, intervenția cadrelor medicale de la 118 sosite de urgență la fața locului a fost inutilă, românul era decedat de mai multe ore.

Bărbatul a fost arestat la sfârșitul lunii august după ce i-a ținut ostatici pe fosta soție și fiul lor. Cei doi erau în divorț, dar bărbatul nu acceptase încheierea relației lor. Mai multe amănunte puteți citi în articolul: Româncă și fiul ei ținuți ostatici în Italia de fostul soț. Bărbatul a încercat să incendieze mașina femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI