Românul găsit fără viață într-un pârâu din Italia a fost identificat. Autoritățile caută rudele bărbatului

Românul găsit mort în Italia, în dimineața zilei de 8 martie 2022, a fost identificat de autoritățile locale cu certitudine, dar cauza decesului rămâne în continuare un mister pentru anchetatori.

Potrivit cotidianului local Eco Vicentino, victima se numește Pavel Ionel Fiu, cetățean român născut la data de 1 ianuarie 1985 (37 de ani).

Pavel Ionel Fiu, găsit mort în Italia în dimineața zilei de 8 martie 2022. Foto: ecovicentino.it

Trupul neînsuflețit al conaționalului nostru a fost văzut, în jurul orei 10:00 de marți, 8 martie, plutind în apa pârâului Dioma, în zona Ponte Alto din Vicența (Veneto).

La fața locului au intervenit în scurt timp carabinierii, o salvare, dar și o echipă de scafandri de la pompieri, care a scos cadavrul din apă.

Bărbatul avea la el un rucsac în care se aflau documentele sale, dar anchetatorii nu au reușit să stabilească cu exactitate identitatea sa în primele ore după tragica descoperire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, Parchetul din Vicența a deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele în care bărbatul român a murit, iar carabinierii au reușit să stabilească și identitatea sa.

Potrivit sursei citate, Pavel era un om fără adăpost care trăia pe străzile din Vicența și, până la această oră, anchetatorii nu au reușit să găsească rudele bărbatului pentru a le da trista veste.

Autoritățile locale fac un apel la oricine îl recunoaște pe Pavel Ionel Fiu și are informații despre familia și rudele sale, să contacteze carabinierii sau poliția din Vicența.

Investigatorii așteaptă între timp rezultatele autopsiei pentru a afla cauza care a dus la decesul românului.

Distribuie acest articol